Etsitkö ruokintahäkkiä - ruokintakatosta tai suunnitteletko uusia aitauksia? Me toimitamme kalusteet monipuolisesi eläinten ruokintaan ja aitauksiin. Meiltä saatavana myös vaunut eläinten siirtokuljetuksiin.

Ruokintahäkit

Myymme Viherlinjan ruokintahäkkejä. Ruokintahäkit ovat vahvarakenteisia ja ne ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa hyvän ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Häkit koostuvat 2-4 osasta riippuen mallista. Osat kiinnitetään toisiinsa joko pultti- tai tappikiinnityksellä. Ruokintahäkeissä rehu pysyy paikallaan kehän sisällä eikä se pääse tallaantumaan ja pilaantumaan.

Ruokintakatokset

Viherlinja ruokintakatosten suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon helppokäyttöisyys ja katoksen toimivuus. Kaikki katokset ovat kuumasinkittyjä. Viherlinja valmistaa myös erilaiset aitaelementit, karjaportit ja käsittelykarsinat. Kysy meiltä myös juottojärjestelmistä ja LED valaisimista.

Tutustu valikoimaan ja lue lisää-
tai kysy tarjous kalusteista tarpeidesi mukaan!


JYFA Karjankuljetusvaunut

JYFA Karjankuljetusvaunut valmistetaan alusta loppuun Tanskassa. Lavapituudet ovat 3 m, 4 m, 5 m, 6 m, 7 m ja 8 m. Vaunut pystytään tehtaalla varustelemaan hydraulisen noston lisäksi esimerkiksi tieliikennevaloilla, katolla, lukittavilla sivuaidoilla, sivuverhoilla jne.

JYFA vaunuesite

____________________________________