SEKO

MONIPUOLINEN SEOSREHURUOKINTA

Seosrehuruokinnan etuna on helppous ja edullisuus, sillä kalliita erikoiskoneita tai ruokintarobotteja ei tarvita. Kehitystyön tuloksena mallistoissa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka, kestävyys ja luotettavuus.

SEKO-seosrehuvaunuilla on yli 15 menestyksen vuotta Suomessa. Suomeen myydyistä seosrehuvaunuista yli puolet on SEKO-merkkisiä. SEKO tarjoaa monipuolisimmat ja täydellisimmät ratkaisut seosrehun valmistukseen ja jakamiseen maito- ja lihakarjatiloilla.

Tutustu malleihih ja lue lisää


McHale kuivitus- ja rehunjakovaunut

McHale valmistaa maailmanlaajuisesti tunnettujen paalainten ja käärimien
sekä muiden paalinkäsittelyyn tarkoitettujen tuotteiden lisäksi myös kuivitus- ja rehunjakovaunuja.

Kuivitus

Kone on suunniteltu tehokkaaseen ja hyvin kuivittavaan eläinten makuualustan tekoon. Repijäkelan hammastettujen terien lisäksikelassaon hakkureita. Vastakampa ja sen helppo hallinta estävät olkipaalinsyöksymisen repijäkelalle, jolloin lyhyt kuivittava silppu on helppo tehdä. Kuivitusteho menosuuntaan vasemmalle on 13/15 m, oikealle olki lentää 18 metriä.

Ruokinta

Kone soveltuu hyvin säilörehun jakoon. Lietson alennusvaihde mahdollistaa täsmällisen ja hallitun rehun jaon ruokintakouruun/kaukaloon. Paalin tiukkuudesta riippuen, pohjakuljettimen nopeutta voi helposti muuttaa ohjaimesta.

Kolme mallia: C430 nostolaitemalli, C460 ja C470 (500 mm pidempi)

  • Paalikauha ja 56-teräinen repijäkela
  • Kuljetinta ja paalikauhaa voi ohjata koneen takaosasta
  • 300 astetta kääntyvä puhallustorvi ja sähköohjatut toiminnot
  • Helppo- ja selkeäkäyttöinen ohjausyksikkö!

Tutustu ja lue lisääSiloking

Tutustu laajaan Siloking mallistoon tästä