SEKO

MONIPUOLINEN SEOSREHURUOKINTA

Seosrehuruokinnan etuna on helppous ja edullisuus, sillä kalliita erikoiskoneita tai ruokintarobotteja ei tarvita. Kehitystyön tuloksena mallistoissa yhdistyvät edistyksellinen tekniikka, kestävyys ja luotettavuus.

SEKO-seosrehuvaunuilla on yli 15 menestyksen vuotta Suomessa. Suomeen myydyistä seosrehuvaunuista yli puolet on SEKO-merkkisiä. SEKO tarjoaa monipuolisimmat ja täydellisimmät ratkaisut seosrehun valmistukseen ja jakamiseen maito- ja lihakarjatiloilla.

Tutustu malleihih ja lue lisää


Lucas G

Ranskalainen LUCAS G. on Euroopan monipuolisin kuivitus- ja rehunjakovaunujen valmistaja. LUCAS G. kuivitus- ja rehunjakovaunut soveltuvat raskaaseen käyttöön, eräällä työmaalla LUCAS CASTOR 60 -vaunulla silputaan jopa 300 ruokohelpipaalia päivässä. Osaamme siksi kertoa, miten koneemme kuluu ja miten sitä pitää huoltaa, koska ko. koneen käyttö on 200-kertainen tavallisen tilan käyttöön nähden.

Koneiden ominaisuudet ovat ensiluokkaisia. V-terät leikkaavat ja ovat erikseen vaihdettavia/käännettäviä. Koneiden toiminnot ovat sähköohjattuja ja voimansiirto aina vaihdelaatikon (valmistaja italialainen Bima) kautta. Koneet ovat varustettuja paalikauhalla ja 270 astetta kääntyvällä torvella (paitsi Polyfeed). LUCAS G. repijärumpu kerää kuivitusoljen verkot siististi kiekkojen väliin – oman harkinnan mukaan ei siis tarvitse poistaa verkkoja/naruja olkipaaleista! Vahvan lietson ja torven välissä on vastaterä, jonka takia koneen torven tukkeutuminen on äärimmäisen harvinaista. Koneet toimitetaan täydellisenä pakettina, nivelakseleineen.

Lucas koneet soveltuvat myös mm. sahanpurujen, kutterin, mäskin, juuresten, naattisäilörehun jakoon ja levitykseen.


Kverneland Taarup paalisilppurit

Kverneland Taarupin paalisilppurit tarjoavat joustavuutta, jota tarvitaan kuivitus-, ruokinta- ja työvoimakustannusten vähentämiseksi. Kverneland Taarup 852 on erikoistyökone kuivittamiseen ja Kverneland Taarup 853 & 856 kuivittamiseen ja ruokintaan, kun käytetään olkea, heinää tai säilörehua paalattuna tai irtotavarana


Kverneland Siloking

Lue lisää